Algemene Voorwaarden

Bij het tot stand komen van een boeking wordt geacht dat je akkoord bent met deze voorwaarden.

Indien er tijdens de date niet wordt voldaan aan de voorwaarden, wordt de afspraak beëindigd en is er geen sprake van restitutie.

Begrippen

Boeking: een overeenkomst van een opdracht tussen een cliënt en Noortje.
Vroege boeking: een boeking die zeven of meer dagen voor het plaatsvinden van de date is aanvaard.
Last minute boeking: een boeking die minder dan 7 dagen voor het plaatsvinden van de date is aanvaard.

Registratie

KvK-nummer: 94664455
Btw-nummer: NL005100508B72
Vergunningnummer: 2024-178547

Services

Er zijn verschillende dates die geboekt kunnen worden, zoals aangegeven staat op deze website. Een date duurt minimaal 2 uur.

Gezellig Samenzijn

Gezellig Samenzijn draait om gezelschap, zonder lichamelijk contact, los van een beschaafd gebaar.

Knuffel Oord

Knuffel Oord is een date met lichamelijk contact, zoals knuffelen. Ook is ANR mogelijk. Er is geen sprake van seksueel gefocuste aanrakingen.

Sensueel Avontuur

Sensueel Avontuur is een date met seksuele handelingen. Hierbij zit inbegrepen:

aftrekken, bdsm&fetishes, beffen, facesitting, fisting, klaarkomen op gezicht&lichaam, kussen, massage, pijpen (met condoom), russisch, seks (met condoom), seksspeeltjes, squirting, tongzoenen, vingeren.

Extra services zijn: pijpen zonder condoom, anale seks waarbij jij ontvangt, stellen, kledingverzoeken, en full glamour. Hierbij geldt een toeslag, zoals is aangegeven op de pagina Extra’s.

Tongzoenen, anaal bij jou, facefucking en bdsm&fetishes zijn alleen mogelijk vanaf een tweede date en bij een goede klik.

Niet mogelijk

Wat niet mogelijk is, is seks (penetratie) zonder condoom, anale seks waarbij ik ontvang, klaarkomen in mijn mond en rimmen bij jou.

Een boeking is altijd voor één type date. Het is dus niet mogelijk om 4 uur Gezellig Samenzijn en 1 uur Sensueel Avontuur te boeken. Het meest uitgebreide pakket waar je gebruik van maakt, is van toepassing voor de hele date.

In het openbaar houden we rekening met de omgeving. Beleefde gebaren zoals een knuffel, kus of aanraking zijn prima, maar uitgebreid zoenen of seksuele handelingen niet.

Wanneer een date rond etenstijd plaatsvind, dien je een maaltijd te verzorgen.

Als een date een overnachting betreft, dien je me de gelegenheid te geven om 7 uren aaneensluitend te slapen. Bij een Gezellig Samenzijn date slapen we niet in hetzelfde bed.

Als een date 24 uur duurt, moeten er minstens 3 maaltijden aangeboden worden. Ook heb ik 1 uur persoonlijke tijd nodig, voor zelfzorg, om tot rust te komen en contacten te onderhouden. Bij een date van 48 uur of meer vraag ik 2 uur persoonlijke tijd per dag.

Mocht een date eindigen op een laat tijdstip, waardoor ik niet meer thuis kan komen met het openbaar vervoer, ben je verantwoordelijk voor de kosten voor een alternatief. Bijvoorbeeld de kosten van een hotel of taxi. Dit zal vooraf bij de boeking aangegeven worden.

Sekszorg

Voor sekszorg worden dezelfde services aangeboden als voor een ‘reguliere’ date. Het verschil tussen de ‘reguliere’ dates is dat er gewerkt wordt aan een hulpvraag. Er kan worden samengewerkt met verschillende disciplines, zoals seksuoloog of verzorgers.

Als je onder curatele staat (handelingsonbekwaam bent), dient er goedkeuring te zijn van je curator, bewindvoerder of mentor.

De hulpvraag, wensen en behoeftes worden tijdens een intake besproken, eventueel in het bijzijn van verzorgers of begeleiders. De intake kan plaatsvinden via beeldbellen of face-to-face. Het gesprek duurt ongeveer 30 minuten. De kosten hiervan zijn aangegeven op de pagina Tarieven. Indien het een face-to-face afspraak betreft, is er ook een reisvergoeding van toepassing.

Tarieven

De tarieven zoals aangegeven op deze website zijn leidend. Op al mijn diensten is 21% BTW van toepassing. Op bestemmingen buiten Leeuwarden is een reisvergoeding van toepassing, zoals aangegeven op de Tarieven-pagina. Voor sommige extra services zijn aanvullende tarieven van toepassing. Dit zal altijd voor de boeking bekend worden gemaakt. De tarieven zijn niet onderhandelbaar en niet restitueerbaar.

Als er kosten worden gemaakt tijdens de date (bijv. voor entree, overnachting of etentje), zijn deze kosten voor jouw rekening.

Als er betaald is voor een dienst of pakket, maar je maakt daar op eigen initiatief geen gebruik van, is het niet mogelijk om de kosten hiervan terug te krijgen.

Afspraak maken

Je kan mondeling, telefonisch of via e-mail een verzoek voor een boeking doen. Wanneer we een overeenkomst bereiken over de boeking, reserveer ik de tijd voor de date. Je krijgt hier een reserveringsbevestiging van.

Voor vroege boekingen en last minute boekingen buiten Leeuwarden is een aanbetaling vereist. Bij last minute boekingen in Leeuwarden is dit niet nodig. Als aanbetaling dient 30% van het datetarief, 30% van eventuele extra’s en 100% van de reisvergoeding betaald te worden.

Defnitieve afspraak

De boeking staat pas vast, wanneer de aanbetaling binnen de aangegeven periode is ontvangen.
In het geval van een last minute boeking in Leeuwarden, staat de boeking vast wanneer je een afspraakbevestiging hebt ontvangen.

Vroege boekingen

Vanaf het moment dat de reserveringsbevestiging is verstuurd, is de reservering 3 dagen geldig. Binnen deze tijd moet de aanbetaling voldaan worden. Als de aanbetaling niet binnen deze tijd door mij is ontvangen, vervalt de reservering.

Last minute boekingen

Vanaf het moment dat de reserveringsbevestiging is verstuurd, is de reservering 24 uur geldig. Binnen deze tijd moet de aanbetaling voldaan worden. Als de aanbetaling niet binnen deze tijd door mij is ontvangen, vervalt de reservering.

Last minute boekingen in Leeuwarden

Er is geen aanbetaling vereist.

Betaling

Je bent verplicht om de betaling van het overeengekomen bedrag uiterlijk bij mijn aankomst te voldoen.

Betaling in buitenlandse valuta is niet mogelijk.

Achteraf betalen is niet mogelijk.

Betalingswijze

Bij de reserveringsbevestiging zal standaard een betaalverzoek meegestuurd worden, welke betaald kan worden met iDeal. Andere betalingswijzen zijn op verzoek mogelijk.

Betalingswijzen, bij betaling van te voren:

• iDeal
• Bancontact
• Bankoverschrijving (geld overmaken)
• Alleen in uitzonderlijke gevallen: Mastercard, Visa, V PAY
• Aangetekende brief: Het is ook mogelijk om contant geld per aangetekende post te verzenden. Het bedrag moet gepast zijn en in euro. Je moet zelf de verzendkosten betalen. Ik ben niet aansprakelijk als het pakket kwijt of beschadigd raakt.

Betalingswijzen, bij aanvang van de date:

• Contant geld: in euro en gepast
• Pinnen: met Maestro, V PAY, Debit Mastercard, Visa Debit
• Creditcards alleen in uitzonderlijke gevallen (Mastercard of Visa)

Mislukte betaling

Indien een betaling mislukt (bijvoorbeeld bij een geannuleerde elektronische betaling of een betaling met vals geld), is het mogelijk dat er een derde partij, zoals een incassobureau, wordt ingeschakeld om het resterende onbetaalde bedrag te innen. Eventuele extra kosten worden hiervoor bij jou in rekening gebracht. Omdat je persoonlijke gegevens en de gegevens van de boeking met de derde partij kunnen worden gedeeld, kan je privacy vanaf dat moment niet meer worden gewaarborgd.

Factuur

Indien gewenst kan een factuur worden opgemaakt.

Annuleren

Jij wilt annuleren

Als je de afspraak wilt annuleren, geef dit dan zo snel mogelijk door.

Afspraak met aanbetaling

De date is over 7+ dagen

Als je onze geplande date wilt annuleren, en je geeft dit minimaal 7 dagen van te voren aan, dan krijg je de aanbetaling terug. Als je de kosten voor de date al had betaald, krijg je deze uiteraard ook terug.

Indien dit drie keer in een jaar gebeurd, krijg je de aanbetaling niet meer terug, ter compensatie van de tijd die ik in onze afspraken heb geïnvesteerd.

De date is over 3-7 dagen

Als je onze geplande date wilt annuleren, en je geeft dit tussen de 3 en 7 dagen van te voren aan, dan kan je mogelijk een deel van de aanbetaling terug krijgen.

Wanneer de geplande date maximaal 4 uur duurt, krijg je 50% van de aanbetaling terug. Wanneer dit voor een tweede keer in een jaar gebeurd, krijg je de aanbetaling niet terug.

Als de geplande date langer duurt dan 4 uur, krijg je de aanbetaling niet terug.

De date is binnen 72 uur

Als je onze geplande date wilt annuleren, en je geeft dit 3 dagen of korter voor de date aan, krijg je de aanbetaling niet terug.

Afspraak zonder aanbetaling

Het is niet mogelijk om in het vervolg nog een afspraak te maken zonder aanbetaling. 

Ik moet annuleren

Ik zal altijd mijn best doen om afspraken zo in te plannen dat annuleren of wijzigen niet nodig is. Maar er kan altijd iets gebeuren, waardoor het noodzakelijk kan zijn.

Afspraak met aanbetaling

De date is over 7+ dagen

Als ik 7 of meer dagen voordat onze date zou plaatsvinden moet annuleren, krijg je de aanbetaling uiteraard terug. Als je de onze date al van te voren had betaald, krijg je dat natuurlijk ook terug. Er is geen sprake van compensatie.

De date is binnen 7 dagen

Wanneer het minder dan 7 dagen is voordat onze date zou plaatsvinden, krijg je de aanbetaling terug. Als je de onze date al van te voren had betaald, krijg je dat natuurlijk ook terug.

Daarnaast krijg je tijdscompensatie voor bij de volgende keer dat je een date boekt. De tijdscompensatie is 1/6e van de geplande datetijd, met een maximum van 2 uur. Deze tijd kan alleen toegevoegd worden aan een date, en is niet als op zichzelf staande date te gebruiken.

Afspraak zonder aanbetaling

Bij een date waar geen aanbetaling voor gedaan is, is er geen sprake van compensatie in het geval van annuleren.

Te laat

Jij bent te laat

Als je te laat bent, laat dit dan zo snel mogelijk weten, het liefst door te bellen.

Afspraak met aanbetaling

Minder dan 30 minuten te laat

Dit gaat van de tijd af die je hebt geboekt.

Meer dan 30 minuten te laat

Je krijgt de keuze:

  • Je annuleert de afspraak. Je krijgt de aanbetaling niet terug.
  • Je betaalt op dat moment de resterende kosten van onze date + €150,- voor de gewachtte tijd, via overboeking of betaalverzoek. Ik blijf dan op je wachten. De tijd die ik vanaf dat punt moet wachten gaan van de duur van de date af. Als je uiterlijk 30 minuten voor het geplande eind van onze date nog steeds niet gearriveerd bent, vertrek ik en heb je geen recht op restitutie.

Afspraak zonder aanbetaling

Minder dan 15 minuten te laat

Dit gaat van de tijd af die je hebt geboekt.

Meer dan 15 minuten te laat

Je krijgt de keuze:

  • Je annuleert de afspraak. Het is hierna niet meer mogelijk om een afspraak bij mij te maken zonder aanbetaling.
  • Je betaalt op dat moment de kosten van onze date via overboeking of betaalverzoek. Ik blijf dan op je wachten. De voorwaarden van een afspraak met aanbetaling zijn dan van toepassing. Dus als je meer dan 30 minuten te laat bent, zijn er de stappen te nemen zoals beschreven bij: Afspraak met aanbetaling – Meer dan 30 minuten te laat.

Ik ben te laat

Ik zal altijd mijn best doen om op tijd op onze date te verschijnen, maar er kan eens iets gebeuren waardoor ik te laat ben. Wanneer dit gebeurd zal ik dit zo snel mogelijk laten weten.

Minder dan 30 minuten te laat

Je krijgt de keuze:

  • De date start wanneer ik gearriveerd ben. De duur van de date blijft zoals gepland, we zullen dus later afscheid nemen dan gepland.
  • We nemen afscheid op het geplande moment, de date zal korter duren. De tijd die ik te laat was krijg je er bij een volgende date bij.

Meer dan 30 minuten te laat

Je krijgt de keuze:

  • De afspraak wordt geannuleerd. De annuleringsvoorwaarden alsof ik heb geannuleerd, zijn dan van toepassing.
  • De afspraak blijft staan en je wacht op me. De date start wanneer ik gearriveerd ben. De date duurt zo lang als gepland + tijdscompensatie. De tijdscompensatie is 50% van de gewachtte tijd, met een maximum van 1 uur. Indien het je op dat moment niet uit komt om de date uit te laten lopen, mag de tijd ook bij een volgende date toegevoegd worden.

Cliënt acceptatie

Mensen van alle genders, culturen en uiterlijke kenmerken zijn welkom als cliënt. Er geldt een minimum leeftijd van 18 jaar. Indien ik twijfel aan je leeftijd, dien je een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen. Een foto of kopie geldt niet. Als je dit niet wil of kan, beëindig ik de date. Je hebt dan geen recht op restitutie.

Je dient hygiënisch te zijn. Douche op de dag van onze date, zorg voor nette nagels (niet te lang of scherp) en gepoetste tanden. Denk er ook om dat je je geslachtsdelen goed schoonmaakt. Twijfel je over de juiste manier, dan vind je er via onderstaande links meer over.

Locatie

De locatie van onze date moet van te voren aan mij doorgegeven worden.

Het is nooit mogelijk om bij mij thuis af te spreken.

Gezellig Samenzijn

We kunnen bij je thuis afspreken of ergens op een openbare locatie, zoals een restaurant, club of park.

Als we bij je thuis afspreken dient het schoon en opgeruimd te zijn.

Knuffel Oord en Sensueel Avontuur

Onze date kan plaatsvinden bij jou thuis, of in een hotel, nette airbnb, parenclub of bdsmclub.

Als je in een zorginstelling woont kunnen we ook bij jou afspreken, mits de zorginstelling dit goed vind.

Voor iedere locatie geldt dat er toegang moet zijn tot sanitair (wc, wastafel en douche) wat niet gedeeld wordt met anderen. De locatie is opgeruimd en schoon. Er liggen schone lakens op het bed en er is toegang tot schone handdoeken.
Als we in een hotel afspreken is het een netjes, modern en schoon hotel en is er een tweepersoonsbed. Het hotel heeft minimaal drie sterren. Als het hotel nog geen sterren heeft, heeft het het gevoel van een minimaal drie sterren hotel.

Er zijn niet meer mensen aanwezig op de locatie dan van tevoren overeengekomen is.

Er is een aangename temperatuur in de locatie.

Buiten Nederland

Het is ook mogelijk om buiten Nederland af te spreken, informeer naar de mogelijkheden en aanvullende voorwaarden.

Privacy

Ik zal geen informatie over jou verstrekken naar een ander, tenzij je me daar nadrukkelijk toestemming voor geeft. Uitzonderingen hierop zijn:

• Als ik genoodzaakt ben een derde partij (zoals een incassobureau) in te schakelen, zoals beschreven onder Mislukte betaling.
• Bij noodgevallen, bijvoorbeeld met politie of ambulance.
• Wanneer ik betrokken wordt bij strafbare feiten.
• Bij slecht gedrag, zoals over grenzen gaan, niet betalen of een no-show. In dat geval kan ik je op een zwarte lijst plaatsen die ik deel met collega’s.

Persoonsgegevens

Je dient geen persoonsgegevens van mij met anderen te delen.

Foto's en video's

Het is niet toegestaan beeldmateriaal of geluidsopnames, zoals foto’s of video’s, van mij te maken.

Discretie

Mijn betaalrekening staat op een generieke naam, er valt dus niet van af te leiden dat het om escort gaat.

Wanneer we een date hebben draag ik normale kleding. Omstanders zullen daaraan niet kunnen zien dat het om een escortdienst gaat.

Het kan voorkomen dat ik gebruik maak van een chauffeur. Deze zal altijd een discreet uitstappunt kiezen. De auto stopt niet voor de deur, noch zal die in de straat blijven staan.

Veiligheid

Wanneer er het vermoeden is dat de boeking mijn veiligheid in gevaar brengt, mijn privacy niet kan waarborgen of mijn imago zal beschadigen, wordt de boeking direct geannuleerd en is er geen sprake van restitutie.

Beveiliging

Ik behoud het recht mezelf te voorzien van een beveiliging, in welke vorm dan ook. Er is altijd iemand op de hoogte van mijn afspraken. Je dient ervoor te zorgen dat ik telefonisch bereikbaar blijf, voor mijn veiligheid en welzijn.

Auto

Het is alleen mogelijk om jouw auto als vervoer te gebruiken, nadat ik een foto van je nummerplaat en auto heb gemaakt.

Weigering

Ik behoud het recht cliënten of boekingen te weigeren zonder opgave van reden.

Grenzen

Mijn grenzen moeten altijd nageleefd en gerespecteerd worden. Blijven aandringen of proberen mij om te praten, wordt niet geaccepteerd. Wanneer je je niet aan mijn grenzen houd, wordt de date beëindigt en worden er mogelijk vervolgstappen ondernomen.

Soa's

Het gebruik van een condoom bij penetratie is verplicht en niet onderhandelbaar. Ik laat mij minstens iedere drie maanden testen op soa’s. Mocht het blijken dat ik een soa heb, informeer ik je daarover. Als jij een soa hebt, dien je mij hier zo snel mogelijk over te informeren.

Nieuwe cliënt

Beeldbellen

Als nieuwe cliënt is het mogelijk om 10 minuten te beeldbellen, met het doel elkaar te leren kennen en te kijken of er een klik is. De kosten hiervoor zijn te vinden op de Tarieven-pagina. Wanneer je besluit om een date te plannen, worden deze kosten in mindering van de date gebracht.

Geen klik

Soms kan het gebeuren dat je bij de ontmoeting geen klik voelt. Als je dit als nieuwe cliënt binnen 10 minuten na de start van onze date aangeeft, kunnen we de date beëindigen. Ik houd de aanbetaling dan als compensatie voor mijn gemaakte kosten en tijd, maar de rest van het geld krijg je terug.

Drugs, alcohol, roken en wetgeving

Drugs en alcohol

Je dient tijdens onze afspraak geen drugs te gebruiken of onder de invloed van drugs te zijn.
Er mag met mate alcohol gedronken worden, maar je dient niet dronken te zijn of worden.
Aanmoediging tot gebruik of gedoog van alcohol of drugs wordt niet geaccepteerd.

Roken

Wanneer ik bij je ben, dien je niet binnenshuis te roken.

Wetgeving

Je dient je tijdens onze date aan de wetten van het land te houden waar we ons op dat moment bevinden.