Knuffel Oord

Stel je voor: we liggen samen in bed, onze lichamen dicht tegen elkaar aan. Je hebt je been over me heen geslagen, en met elke ademhaling voel je mijn hartslag tegen je aan. Mijn zachte handen glijden langzaam over je rug, zorgvuldig elk plekje verkennend. Waar we eerder nog vol enthousiasme aan het praten waren, heerst er nu rust. Het is een comfortabele stilte waarin je alleen maar hoeft te ontspannen.

Dat is waar Knuffel Oord dates om draaien. We focussen op intimiteit, zowel fysiek als mentaal. Samen bekijken we waar jij behoefte aan hebt. Knuffelend op de bank een filmpje kijken, of in bed met intiem huid-op-huid contact; we creëren een ervaring die bij jou past.

Wil je wat meer afwisseling, of elkaar beter leren kennen? Dan kunnen we tijdens onze date ook een activiteit ondernemen, zoals uit eten gaan of een wandeling maken.

Lichamelijk contact

Fysieke aanrakingen worden aangemoedigd tijdens deze date. Knuffelen, aanrakingen, kussen en kroelen zijn zeer welkom. Je mag gerust wat kleding uitdoen als je dat wilt, maar we houden wel onze string/slip/boxer aan. Je mag mijn hele lichaam aanraken, behalve mijn geslachtsdelen. Tongzoenen doe ik pas vanaf een tweede date en bij de juiste klik en hygiëne.

Dry-nursing

Als extra dimensie kan ook aan Adult Nursing Relationship (ANR)/Adult Breastfeeding (ABF) worden gedaan. Het gaat in mijn geval om dry-nursing. Dit houdt in: het geven van borstvoeding zonder daadwerkelijke melkproductie, voor de emotionele en intieme ervaring. Het richt zich op de nabijheid en binding, zonder het fysieke melkcomponent.

Locatie

De date kan plaatsvinden op een plek die jij prettig vindt— bijvoorbeeld bij jou thuis, in een hotel of een bdsmclub. Seksueel contact op een locatie waar ook andere mensen zijn, zoals een parenclub, kan alleen in overleg.

Tijdens onze date kunnen we natuurlijk ook naar een openbare locatie, zoals een restaurant of het theater. Op een openbare locatie is intiem contact niet mogelijk.

Als je kiest voor een afspraak bij jou thuis, zou het fijn zijn als je huis schoon en opgeruimd is. Ook stel ik verse lakens op het bed zeer op prijs. Zo kunnen we samen genieten van een ontspannen en plezierige tijd.

Lees hier meer over de voorwaarden die ik aan een locatie stel. Als je twijfelt aan de geschiktheid van de locatie, overleg dan even met mij.

Door deze date te boeken ga je akkoord met de algemene voorwaarden.