Sensueel avontuur

Een date met eindeloze mogelijkheden! Voor:

Passie: voor als je hunkert naar de spanning van een intense ontmoeting.
Casual sex: voor als je toe bent aan een knusse girlfriend experience (GFE).
LGBT+: voor als je wilt experimenteren met je seksuele oriëntatie.
Kinky: voor als je nieuwsgierig bent naar fetishes en bdsm.
Ontmaagding: voor als je een ervaren partner wilt voor je eerste seksuele ervaring.
Grenzen: voor als je wilt ontdekken waar je grenzen liggen en hoe je deze aan kan geven.
Coaching: voor als je op zoek bent naar begeleiding om je vaardigheden te verbeteren.
Trio’s: voor als je een extra dynamiek aan jullie relatie toe wilt voegen.
Ziekte en beperking: voor als je wilt verkennen hoe je seksualiteit met je ziekte of beperking kan integreren.
Avontuur: voor als je de dagelijkse sleur even wilt vergeten.

Lichamelijk contact

Tijdens deze date is er alle ruimte voor aanraking. Mogelijkheden zijn: aftrekken, anaal bij jou, bdsm&fetishes, beffen, facesitting, fisting, klaarkomen op gezicht/lichaam, kussen, massage, pijpen, russisch, seks (met condoom), seksspeeltjes, squirting, tongzoenen, vingeren.

Een aantal handelingen zijn alleen mogelijk vanaf een tweede date en met de juiste klik en hygiëne: tongzoenen, bdsm&fetishes, facefucking en anaal bij jou.

Niet mogelijk

Seks zonder condoom (bare) is NIET mogelijk! Ook zijn anaal bij mij, klaarkomen in mijn mond en rimmen bij jou niet mogelijk.

Extra's

Pijpen zonder condoom, trio’s en anaal bij jou zijn extra’s en daarvoor gelden aanvullende kosten.

Kinky

Wil je iets doen met BDSM of fetishes?

Materialen

Ik neem standaard mee: condooms in verschillende maten, beflapjes, glijmiddel op waterbasis en massageolie. We kunnen ook sextoys gebruiken als je dit leuk vind. Geef dit aan bij het boeken van de date, dan kan ik een selectie meenemen. Heb je een latexallergie? Geef dit dan van te voren aan, dan zorg ik voor latex-vrije condooms.

Locatie

De date kan plaatsvinden op een plek die jij prettig vindt— bijvoorbeeld bij jou thuis, in een hotel of een bdsmclub. Seksueel contact op een locatie waar ook andere mensen zijn, zoals een parenclub, kan alleen in overleg.

Tijdens onze date kunnen we natuurlijk ook naar een openbare locatie, zoals een restaurant of het theater. Op een openbare locatie is intiem contact niet mogelijk.

Als je kiest voor een afspraak bij jou thuis, zou het fijn zijn als je huis schoon en opgeruimd is. Ook stel ik verse lakens op het bed zeer op prijs. Zo kunnen we samen genieten van een ontspannen en plezierige tijd.

Lees hier meer over de voorwaarden die ik aan een locatie stel. Als je twijfelt aan de geschiktheid van de locatie, overleg dan even met mij.

Tijd

Ik ben flexibel op welke tijden ik af kan spreken, maar omdat ik met het openbaar vervoer reis kan een hele vroege of late afspraak uitdagingen opleveren.

Door deze date te boeken ga je akkoord met de algemene voorwaarden.